Internationalworms

 Handel in wormen en aanverwante artikelen

Voorstellen:

Ik ben Robbert Mekelenkamp, 21 jaar oud en sinds augustus 2015 woon ik in Oostwold. Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor wormen. Nadat ik mijn diploma heb behaald op de middelbare school, ben ik gestart met een BBL-opleiding. Ik volgde de opleiding Junior Account Manager en daarnaast was ik vier dagen per week werkzaam op de de kwekerij van mijn vader. ik ben dus als het ware opgegroeid tussen de wormen. 

Graag wil ik verder in de wormen branche, en nu ik vorig jaar naar Oostwold verhuisd ben, heb ik de mogelijkheid en ruimte gekregen om mijn eigen bedrijf, Internationalworms op te richten. Met de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk op de kwekerij in Almkerk, wil ik mij met name richten op het composteren. Iets wat mij enorm aanspreekt, actueel is en waar steeds meer vraag naar is. Afval scheiden doet tegenwoordig iedereen. Zo scheiden we bijvoorbeeld het grofvuil van het GFT- afval. En laat nou net het GFT- afval een lekkernij zijn voor de compostwormen!  Meer informatie vindt u onder het kopje composteren. 

Natuurlijk kunt u bij ons ook allerlei andere soorten wormen verkrijgen van top kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Binnen mijn bedrijf staat dan ook klanttevredenheid en service voorop!


Robbert Mekelenkamp